Convocatòria de presentació de comunicacions i tallers durant les Jornades de SIG Lliure

Vols participar de manera activa a les Jornades de SIG Lliure? Tens una idea de taller o tutorial i vols impartir-lo? Has desenvolpat algun projecte que utilitzi tencologies geospacials i dades obertes? Participa!

Les Jornades de SIG Lliure són un punt de reunió anual on compartir coneixements i experiències amb professionals del sector de les geotecnologies lliures. Aquesta 14a edició les jornades es celebraran el 8 i 9 de juny de manera presencial a la Universitat de Girona.

Hi ha diferents modalitats de participació:

  • Comunicacions

Les comunicacions tenen una durada de 15 minuts i es poden exposar temes molt diversos: Casos d’ús; Desenvolupaments; Dades obertes i projectes col·laboratius; Mapes i visualització de dades; Dades i interoperabilitat; Teledetecció o Educació i projectes d’investigació. Les comunicacions es presentaran el 8 de juny de 2022.

  • Tutorials

Els tutorials pràctics són demostracions tècniques d’1 hora en les quals es mostra una aplicació, un software, una biblioteca o una eina. No tenen format de taller pràctic sinó de demostració. Els tutorials s’hauran de presentar el 8 de juny de 2022.

  • Tallers pràctics

Els tallers tenen una durada de 4 hores i són classes guiades sobre una aplicació, un software concret, una biblioteca, una tècnica o metodologia, un llenguatge de programació, la utilització de dades obertes, etc. S’imparteixen a les aules d’informàtica (aforament limitat a 25 persones).

Es seleccionaran 8 tallers de diferents nivells (introductori, mitjà i avançat) que s’hauran d’impartir el dia 9 de juny de 2022. La persona que imparteix el taller tindrà una inscripció gratuïta per assistir a totes les activitats de les Jornades de SIG Lliure. En cas d’haver presentat una proposta en grup, només s’oferirà una inscripció a la persona representant.

Qui pot participar-hi?

Ens interessa reunir les contribucions i les propostes de diferents perfils i interessos, així que poden participar tant empreses com organitzacions, administracions públiques, universitats, persones geoinquietes, estuditants, etc.

Com puc presentar una comunicació o taller?

Per presentar una proposta de comunicació o taller cal omplir el formulari abans del 9 de febrer de 2022.

El comitè científic de les Jornades de SIG Lliure avaluarà les propostes rebudes i, posteriorment, es notificarà la acceptació o no de la comunicació. És important que el projecte o taller presentat s’hagi desenvolupat utilitzant tecnologia geospacial lliure o dades obertes.

Unes setmanes abans de l’inici de les jornades, l’organització es posarà en contacte per donar més detalls sobre les qüestions tècniques a tenir en compte a l’hora de presentar la comunicació o taller.

Aprofita aquesta oportunitat per donar visibilitat al teu projecte de SIG lliure!

Formulari